Találatok száma: 20 db
Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Mindennapjaink egyik csodája a főzés és a sütés művészete. Készülhet az étel egy pici főzőfülkében, egy l ...
Házi leveskocka készítése
Ha fontos az egészséges táplálkozás, márpedig fontosnak kell lenni mindenkinek, akkor tedd ezt! Készíts el a saj ...
Ételkészítés / Főzés / Sütés/ stb.
A főzés bő, ízesített folyadékban való hőkezelés. A hőkezelés hatására az étel megpuhul, így könnyen fog ...
Konyharuhák és törlők tisztítása
Kiömlik az üdítő, kávé vagy egyéb más étel. Ne hagyjuk beszáradni a foltokat a konyharuhánkba!
Elevenítsük fel elfeledett receptjeinket!
Halételekre azt mondják, hogy a legegészségesebb ételek. Ph értékük az enyhén savas kategóriába van sorolva. ...
A főzés és főzési eljárások III.rész
Alapkészítés.tésztafőzés, beforralás, gőzben főzés,kigőzölés,párolás, mártásban párolás, vízfürdő
Almás sült csibemáj
Kedves Látogató! Köszöntelek Magazinunkban!
Sok ilyen, ehhez hasonló, egyszerű, közkedvelt alapanyagokból, gyor ...
Süssünk-főzzünk együtt!
Mutassuk be országunk városainak, egyes tájegységeinek ízeit, főzési szokásait, hagyományait, hogy megismerhess ...
Konyhaműveletek 3/2 rész : Zölds. gyüm.
Zöldségek és gyümölcsök: A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk.
Tarka (Jing-Jang) linzer
Kedvenc aprósüteményem a linzer. Nagyon jól variálható süti, elrontani sem lehet, mert egyszerű az elkészíté ...
Szeged jellegzetes ételei fűszerei
Útnak indítjuk új receptsorozatunkat, amelyben olyan szegedi és szeged környéki ételeket mutatunk be
Konyhaműveletek 3/1 rész : Húsok
A konyhai műveletek alatt azon tevékenységeket értjük, melyek révén az ételt fogyasztásra alkalmas állapotba hozzák
A szegedi halászlé
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.
A főzés és főzési eljárások I. rész
Főzés a kezdetektől...és majd látjuk meddig?
Edényméretek lista...
A GULYÁSLEVES! Te hogy készíted?
Gulyás, mint étel /részletek:gulyás története/
A főzés és főzési eljárások II. rész
Előfőzés vagy blansírozás
Konyhaműveletek 3/3 rész : Tészták
Magyarországon tésztának nevezik a levesbetéteket és bizonyos ételek egyik alapanyagát is
Húsvét napját ünnepeljük!
J-ól meglocsolnak, hogy ne hervadjunk el.
Ü-nnepünk így telik, mi együtt örülünk.
K-ikelet ragyogja be egész életünk!
Elmélkedés a tészta készítésről
Elmélkedés és a hagyományos tészta készítésének ritmusáról...
Tésztát szeretnék enni.
A gondolatt ...
Konyhaműveletek IV. rész: Sűrítés
Sűrítés olyan konyhatechnológiai művelet, amellyel az ételre jellemző állományt alakítjuk ki.