Nézettségi toplista
Találatok száma: 18 db

Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Mindennapjaink egyik csodája a főzés és a sütés művészete. Készülhet az étel egy pici főzőfülkében, egy l ...
Elevenítsük fel elfeledett receptjeinket!
Halételekre azt mondják, hogy a legegészségesebb ételek. Ph értékük az enyhén savas kategóriába van sorolva. ...
Süssünk-főzzünk együtt!
Mutassuk be országunk városainak, egyes tájegységeinek ízeit, főzési szokásait, hagyományait, hogy megismerhess ...

Ételkészítés / Főzés / Sütés/ stb.
A főzés bő, ízesített folyadékban való hőkezelés. A hőkezelés hatására az étel megpuhul, így könnyen fog ...
Almás sült csibemáj
Kedves Látogató! Köszöntelek Magazinunkban! Sok ilyen, ehhez hasonló, egyszerű, közkedvelt alapanyagokból, gyor ...
Házi leveskocka készítése
Ha fontos az egészséges táplálkozás, márpedig fontosnak kell lenni mindenkinek, akkor tedd ezt! Készíts el a saj ...
A főzés és főzési eljárások I. rész
Főzés a kezdetektől...és majd látjuk meddig? Edényméretek lista...
Szeged jellegzetes ételei fűszerei
Útnak indítjuk új receptsorozatunkat, amelyben olyan szegedi és szeged környéki ételeket mutatunk be
A szegedi halászlé
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.
A főzés és főzési eljárások II. rész
Előfőzés vagy blansírozás
Elmélkedés a tészta készítésről
Elmélkedés és a hagyományos tészta készítésének ritmusáról... Tésztát szeretnék enni. A gondolatt ...
A GULYÁSLEVES! Te hogy készíted?
Gulyás, mint étel /részletek:gulyás története/
Konyhaműveletek 3/3 rész : Tészták
Magyarországon tésztának nevezik a levesbetéteket és bizonyos ételek egyik alapanyagát is
Húsvét napját ünnepeljük!
J-ól meglocsolnak, hogy ne hervadjunk el. Ü-nnepünk így telik, mi együtt örülünk. K-ikelet ragyogja be egész életünk!
A főzés és főzési eljárások III.rész
Alapkészítés.tésztafőzés, beforralás, gőzben főzés,kigőzölés,párolás, mártásban párolás, vízfürdő

Konyhaműveletek 3/2 rész : Zölds. gyüm.
Zöldségek és gyümölcsök: A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk.
Konyhaműveletek 3/1 rész : Húsok
A konyhai műveletek alatt azon tevékenységeket értjük, melyek révén az ételt fogyasztásra alkalmas állapotba hozzák
Tarka (Jing-Jang) linzer
Kedvenc aprósüteményem a linzer. Nagyon jól variálható süti, elrontani sem lehet, mert egyszerű az elkészíté ...