Like toplista
Találatok száma: 20 db

Almás sült csibemáj
Kedves Látogató! Köszöntelek Magazinunkban! Sok ilyen, ehhez hasonló, egyszerű, közkedvelt alapanyagokból, gyor ...
Elevenítsük fel elfeledett receptjeinket!
Halételekre azt mondják, hogy a legegészségesebb ételek. Ph értékük az enyhén savas kategóriába van sorolva. ...
Tarka (Jing-Jang) linzer
Kedvenc aprósüteményem a linzer. Nagyon jól variálható süti, elrontani sem lehet, mert egyszerű az elkészíté ...

Süssünk-főzzünk együtt!
Mutassuk be országunk városainak, egyes tájegységeinek ízeit, főzési szokásait, hagyományait, hogy megismerhess ...
Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Mindennapjaink egyik csodája a főzés és a sütés művészete. Készülhet az étel egy pici főzőfülkében, egy l ...
A főzés és főzési eljárások II. rész
Előfőzés vagy blansírozás
Szeged jellegzetes ételei fűszerei
Útnak indítjuk új receptsorozatunkat, amelyben olyan szegedi és szeged környéki ételeket mutatunk be
Konyharuhák és törlők tisztítása
Kiömlik az üdítő, kávé vagy egyéb más étel. Ne hagyjuk beszáradni a foltokat a konyharuhánkba!
Konyhaműveletek IV. rész: Sűrítés
Sűrítés olyan konyhatechnológiai művelet, amellyel az ételre jellemző állományt alakítjuk ki.
A főzés és főzési eljárások I. rész
Főzés a kezdetektől...és majd látjuk meddig? Edényméretek lista...
Elmélkedés a tészta készítésről
Elmélkedés és a hagyományos tészta készítésének ritmusáról... Tésztát szeretnék enni. A gondolatt ...
A GULYÁSLEVES! Te hogy készíted?
Gulyás, mint étel /részletek:gulyás története/
A szegedi halászlé
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.
Házi leveskocka készítése
Ha fontos az egészséges táplálkozás, márpedig fontosnak kell lenni mindenkinek, akkor tedd ezt! Készíts el a saj ...
A főzés és főzési eljárások III.rész
Alapkészítés.tésztafőzés, beforralás, gőzben főzés,kigőzölés,párolás, mártásban párolás, vízfürdő

Konyhaműveletek 3/1 rész : Húsok
A konyhai műveletek alatt azon tevékenységeket értjük, melyek révén az ételt fogyasztásra alkalmas állapotba hozzák
Konyhaműveletek 3/2 rész : Zölds. gyüm.
Zöldségek és gyümölcsök: A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk.
Konyhaműveletek 3/3 rész : Tészták
Magyarországon tésztának nevezik a levesbetéteket és bizonyos ételek egyik alapanyagát is
Ételkészítés / Főzés / Sütés/ stb.
A főzés bő, ízesített folyadékban való hőkezelés. A hőkezelés hatására az étel megpuhul, így könnyen fog ...
Húsvét napját ünnepeljük!
J-ól meglocsolnak, hogy ne hervadjunk el. Ü-nnepünk így telik, mi együtt örülünk. K-ikelet ragyogja be egész életünk!