ÍzVilága Admin oldalunkról bővebben!

Kedves Látogató! Kedves Olvasó! Köszöntelek!

Jelen pillanatban az izvilaga.hu Magazin Adminjának oldalát olvasod, amely az "IzVilága" oldal választójában a Budapest 1.kerület címszó alatt jelenik meg. Ez az oldal is szerves része az ÍzVilága Magazinnak, itt azonban a cikkek fő célja, nem a receptek közlése, hanem különféle információk átadása olvasóinknak, szerkesztőinknek. 

Ezen az oldalon egy, kettő vagy három recept fog megjelenni maximum, amelyek teljes értékű, képpel illusztrált receptek és ezek az izvilaga.hu magazinunk aktuális nyitó/kiemelt cikkei mindenkor. Ezek alkalomadtán cserélődni fognak. Ezek a receptek mindig, a már szerkesztőink által közzétett receptekből kerülnek kiválasztásra.

Ami a többi cikket illeti, ezek mind információs cikkek. Mire jók ezek? Miért kellenek ezek nekünk? Azért, mert segítenek nekünk!

https://izvilaga.hu/kategoria/informaciok/7

Segítenek megérteni, hogy miért hoztuk létre az oldalt, milyen kategóriák vannak magazinunkban, szerkesztőink ételeiket milyen alapanyagokból készítik, megismertetik velünk, hogy milyen főzési technikák, eljárások vannak, milyen edényekben érdemes főzni stb. Javaslom olvass bele te is. Lehet, hogy számodra is újdonságot tudunk mutatni.

 Ha kérdésed, javaslatod van, írjál ezen a következő az üzenetküldő linken!  https://izvilaga.hu/iroda/kapcsolat

A lehető legrövidebb időn belül válaszolok. Irina


 

Krumplis tészta vegyes savanyúságokkal: https://szeged.izvilaga.hu/adatlap/krumplis_teszta_savanyusagokkal/410

Ezt az ételt már nagyanyáink is készítették, de sokan még napjainkban is elkészítjük, akár havonta többször is és szívesen fogyasztjuk.

Sok ilyen régi, egyszerű receptet szeretnék összegyűjteni!