Süssünk-főzzünk együtt!

Süssünk-főzzünk együtt!


Mutassuk meg otthonainkban készült ételeinket a világnak!

Szeretsz főzni, újabbnál újabb recepteket lejegyezni, kipróbálni, Te és a családod ízlése szerint újragondolni a receptet, esetleg még főzés közben az utolsó pillanatban is hozzáadni valamit, majd kíváncsian megkóstolni a kész étel ízét? Látni, hogy az asztalra tett étel szinte az utolsó falatig igen rövid idő alatt elfogy? Ugye milyen ismerős ez a helyzet? Ezek a percek mindent megérnek. Sokan vagyunk, akik sok-sok finom ételt tudunk főzni. Nagyon sokan vagyunk olyanok is akik még kezdők, most ismerkednek a főzés szépségeivel, most keresnek új recepteket, viszont ők is szívesen készítenek fotót a kész ételről és leírják, hogyan készítették el. Az IzVilága magazin nekik/nekünk készül! Tehát mindannyiunknak!

Mutassuk be ételeinket az IzVilága magazinunk oldalain, Neked lehet egy saját online receptgyűjteményed, amelyből gyermekeid és unokáid is tanulhatnak és újra elkészíthetik az ételeid, ugyanakkor hogy mi is megismerhetjük őket.

Ételeink bemutatására van egy javaslatunk!
Magyarországnak van legalább 350 városa és számtalan más települése, valamint Budapestnek 23 kerülete.

Mutassuk be az országban lévő települések hagyományos és modern ízeit, ételeit, italait, későbbiekben ezen felül még az adott települést is bemutathatnánk néhány képpel, rövid leírással együtt. Így nézne ki:https://szeged.izvilaga.hu/Természetesen a Te településed nevével. Aki még nem igazán tudja, kezdetben elég lenne 6-10 receptet feltenni (segítek mindenben) a kis receptgyűjteménybe, későbbiekben úgyis szaporodnak és fejlődik a magazinunk, mert egyre több település fog hozzánk csatlakozni, mi is egyre ügyesebbek leszünk és szépen bővülni fog portálunk.
ÍzVilága portálunkon van egy területi ajánló https://izvilaga.hu/ajanlo/ ahová felkerül lefoglalt települések nevei és ott a látogató kiválaszthatja melyik település ÍzVilágát szeretné megtekinteni. Javaslom csatlakozz hozzánk, Te is saját településed nevével igényelj egy ingyenes magazint, hogy felépítsük Magyarország településeinek ÍzVilágát!

Hogyan tudsz ilyen receptmagazint igényelni? Nagyon egyszerű!

Kattints a következő linkre! https://izvilaga.hu/iroda/domainregisztracio
IzVilága magazinhoz ingyen tudsz csatlakozni! Igényeld meg településed/városod nevével receptmagazinod!

Hogyan lehet saját telepulesedneve.izvilaga.hu magazinod? Leírom lépésenként!

1. lépés: Kattints a választott magazin domainregisztraciós linkjére!
2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd saját településed nevét(Írd be kisbetűvel és ékezetek nélkül.)
3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!
4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!
5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.
6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. Ez legkésőbb 24 órán belül megtörténik.
7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel receptjeidet.
Bemutathatod saját és településed főzési szokásait vagy egy-egy bizonyos diéta ételeit, valamint kedvenc süteményeidet.

Egy dolog amire figyelj!
Az ételeidről mindig saját magad által készített képet, képeket tegyél fel ide a magazinba!

Főzzünk finomakat! Érezd jól magad nálunk, akár látogató vagy oldalunkon, akár szerkesztőtársunk!

Szeretettel várlak csoportunkba! Irina

Tetszett a cikk?

 

 

ÍzVilága receptek

Konyhaműveletek 3/2 rész : Zölds. gyüm.
Információk, Egyéb információk
Zöldségek és gyümölcsök: A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk.
Konyhaműveletek 3/3 rész : Tészták
Információk, Egyéb információk
Magyarországon tésztának nevezik a levesbetéteket és bizonyos ételek egyik alapanyagát is
Elevenítsük fel elfeledett receptjeinket!
Információk, Fontos információk
Halételekre azt mondják, hogy a legegészségesebb ételek. Ph értékük az enyhén savas kategóriába van sorolva. ...
A főzés és főzési eljárások II. rész
Információk, Főzési eljárások
Előfőzés vagy blansírozás
Süssünk-főzzünk együtt!
Információk, Fontos információk
Mutassuk be országunk városainak, egyes tájegységeinek ízeit, főzési szokásait, hagyományait, hogy megismerhess ...
Ételkészítés / Főzés / Sütés/ stb.
Információk, Egyéb információk
A főzés bő, ízesített folyadékban való hőkezelés. A hőkezelés hatására az étel megpuhul, így könnyen fog ...
Szeged jellegzetes ételei fűszerei
Információk, Egyéb információk
Útnak indítjuk új receptsorozatunkat, amelyben olyan szegedi és szeged környéki ételeket mutatunk be
Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Információk, Fontos információk
Mindennapjaink egyik csodája a főzés és a sütés művészete. Készülhet az étel egy pici főzőfülkében, egy l ...
A főzés és főzési eljárások III.rész
Információk, Főzési eljárások
Alapkészítés.tésztafőzés, beforralás, gőzben főzés,kigőzölés,párolás, mártásban párolás, vízfürdő

További receptek »

 

 

 

 

ÍzVilága receptek

Konyhaműveletek 3/1 rész : Húsok
Információk, Javaslatok/Praktikák
A konyhai műveletek alatt azon tevékenységeket értjük, melyek révén az ételt fogyasztásra alkalmas állapotba hozzák
Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Információk, Fontos információk
Mindennapjaink egyik csodája a főzés és a sütés művészete. Készülhet az étel egy pici főzőfülkében, egy l ...
Ételkészítés / Főzés / Sütés/ stb.
Információk, Egyéb információk
A főzés bő, ízesített folyadékban való hőkezelés. A hőkezelés hatására az étel megpuhul, így könnyen fog ...
Elmélkedés a tészta készítésről
Információk, Egyéb információk
Elmélkedés és a hagyományos tészta készítésének ritmusáról... Tésztát szeretnék enni. A gondolatt ...
A GULYÁSLEVES! Te hogy készíted?
Információk, Fontos információk
Gulyás, mint étel /részletek:gulyás története/
Konyhaműveletek IV. rész: Sűrítés
Információk, Egyéb információk
Sűrítés olyan konyhatechnológiai művelet, amellyel az ételre jellemző állományt alakítjuk ki.
Konyhaműveletek 3/2 rész : Zölds. gyüm.
Információk, Egyéb információk
Zöldségek és gyümölcsök: A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk.
Tarka (Jing-Jang) linzer
Édességek, Aprósütemények
Kedvenc aprósüteményem a linzer. Nagyon jól variálható süti, elrontani sem lehet, mert egyszerű az elkészíté ...
Konyhaműveletek 3/3 rész : Tészták
Információk, Egyéb információk
Magyarországon tésztának nevezik a levesbetéteket és bizonyos ételek egyik alapanyagát is

További receptek »